Genieten van een nautisch leven op Van Drunen Edam

De appartementen en geschakelde woningen op Van Drunen komen aan ’t Oorgat in Edam. Een prachtige locatie waar vroeger scheepswerf Van Drunen huisvestte.

share

Nieuwbouw Van Drunen met een rauw randje

Met hout, staal en zink verwijzen we naar de scheepsbouwwerf die hier vroeger huisvestte. Ook in vorm, positie en volume maakt Van Drunen een duidelijke link naar wat er ooit was. De nieuwbouw komt precies op de footprint van de loodsen te staan. Sterker nog, de bestaande fundering gebruiken we en daar waar mogelijk worden ook muren in het nieuwbouwplan verwerkt.

Genieten van het buitenleven op Van Drunen

De balkons van de appartementen liggen zoveel mogelijk op de zon. De privéterrassen van de geschakelde woningen zijn – waar mogelijk – gericht op het zuiden. De tuinen zijn circa 15 meter diep met een ruim terras en aan beide zijden voorzien van een privacyscherm. Een buxushaag van circa een meter hoog vormt de erfafscheiding. Aan het einde van de tuin ligt een groene strook gevolgd door stoere stelconplaten en de gemeenschappelijke steiger aan het water.

Geschakelde woningen

De 15 geschakelde woningen zijn er in 5 verschillende types. De basis is een prachtig, zeer riant huis dat door de middenpositie van de trap en de vide aan de waterzijde volop gebruiksmogelijkheden biedt. Ook zijn er twee kleinere woningen én er is een extra diepe woning. De indeling is flexibel en laat alle ruimte voor uw woonwensen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 84 m² tot circa 210 m².

Appartementen en penthouses

De woonoppervlaktes van de 9 appartementen en 2 penthouses lopen uiteen van circa 62 tot circa 140 m². Er zijn twee- en driekamerappartementen. Altijd geniet u van een lekkere buitenruimte die vaak een vrij uitzicht biedt op het water. Door de veelal verdiepingshoge ramen hoeft u niets van de mooie woonomgeving te missen. Het gebouw is voorzien van een lift en op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Genieten op Van Drunen

  • Interieur impressie Van Drunen

Contactpersonen

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen.