Terug naar alle nieuwsberichten

Start verkoop Van Drunen groot succes

2 oktober 2018

Zaterdag 29 september startte de verkoop van Van Drunen. Op een mooie zaterdagochtend liep de voormalige scheepswerf vol met geïnteresseerden. Aan de vele fietsen te zien kwam een aardig deel van de bezoekers uit de buurt. In het totaal telden we zo’n 200 mensen die interesse toonden voor de appartementen en de geschakelde woningen.

share

Iedereen vond zijn weg

De brochure werd met plezier in ontvangst genomen en viel in de smaak. Mensen vonden hem prettig leesbaar, overzichtelijk en compleet. Iedereen nam de tijd om zich te oriënteren. Binnen hingen posters van 1 bij 2 meter, waarop de plattegronden van de woningen en appartementen te zien waren. Hier konden de bezoekers voorzichtig al een voorkeur gaan vormen voor het type woning of appartement. De brochure werd ook doorgenomen en natuurlijk proefden de aanwezigen de sfeer van de locatie en de nabije omgeving.

Enthousiaste gesprekken

Het leuke van de start verkoop was dat er alle gelegenheid was tot het stellen van vragen. En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Zowel de ontwikkelaar zelf als het makelaarsteam en de kopersbegeleider waren enthousiast in gesprek met belangstellenden. Uit deze gesprekken haalden we dat de niet-traditionele bouwstijl erg in de smaak viel. “Dit is uniek en dan woon je hier ook nog zo mooi aan het water.”

Inschrijving Van Drunen gestart

Heeft u de start verkoop gemist? De brochure, prijslijst en het inschrijfformulier zijn op te vragen bij Bert van Vulpen Makelaars. Inschrijven kan trouwens tot vrijdag 12 oktober 2018 om 17.00 uur. Wees er dus op tijd bij. Na 12 oktober gaat de ontwikkelaar samen met de makelaar de woningen en appartementen toewijzen.

Verkoopevent 29 september 2018