Terug naar alle nieuwsberichten

Maak kennis met uw makelaar

24 september 2018

Van Vulpen Makelaars verkoopt de huizen en appartementen van Van Drunen. En nog voor de verkoop is gestart, hebben ze het er al druk mee, aldus Bert van Vulpen. “We worden echt de hele dag door gebeld door mensen die interesse hebben en meer willen weten. Ze kunnen niet wachten.”

share

Iedereen bereidt zich goed voor

“Het grote enthousiasme voor het plan resulteert erin dat mensen zich voor de start verkoop goed willen voorbereiden. Ze onderzoeken hun hypotheekmogelijkheden en laten de waarde van hun bestaande huis bepalen. Wij zijn een regionale speler die zich thuis voelt in Amsterdam, de Zaanstreek en Waterland. Met onze ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw én het in huis hebben van een eigen hypotheekafdeling, kunnen we klanten in alle aspecten van dienst zijn.”

Een unieke kans voor Amsterdammers

De geïnteresseerden komen volgens Bert voor de helft van buitenaf met de focus op Amsterdam. “Amsterdammers zien hier eens kans om op een unieke plek aan het water te wonen met alles wat je nodig hebt om de hoek en de grote stad heel dichtbij. En dan krijgen ze ook nog eens heel veel vierkante meters voor hun geld.”

Dit had Edam nodig

Ook bij Edammers is dit project in trek. “Het aanbod van zulke grote huizen en appartementen in Edam is klein en dus voorziet Van Drunen in een prangende vraag”, vertelt Bert. “Het leuke is ook dat de variatie in appartementen groot is, waardoor het een brede doelgroep aanspreekt. Stellen, singles, ouder en jong.

Wij zijn klaar voor de start verkoop

“Ons team is klaar voor zaterdag 29 september. Dat is het moment dat we alle geïnteresseerden persoonlijk ontmoeten en de mooie brochure kunnen uitreiken. Ik ben ervan overtuigd dat het verkoopevent een succes wordt en kijk er erg naar uit om iedereen te spreken.”

Reminder

Wilt u het makelaarsteam ontmoeten en meer te weten komen over deze bijzondere nieuwbouw in Edam? Kom zaterdag 29 september tussen 11.00 en 15.00 uur naar ’t Oorgat 23 in Edam. Dan kunt u gelijk ervaren hoe mooi u hier kunt wonen.