Terug naar alle nieuwsberichten

Grote interesse in Van Drunen én verkoopdatum bekend

3 september 2018

Nog niet zo lang geleden hebben we de complete website gelanceerd en nu al hebben meer dan 600 mensen zich ingeschreven als belangstellende voor Van Drunen. 60% van de inschrijvers toont interesse in de appartementen, de andere 40% gaat voor een grotere woning aan het water.

share

Van Drunen in trek bij Edammers, Volendammers en Amsterdammers

Het leuke is dat er veel geïnteresseerden uit Edam en Volendam komen, maar ook de Amsterdammers het project weten te waarderen! Zij zien hier een uitgelezen kans om betaalbaar, groots en aan het water te wonen, met de stad nog lekker dichtbij.

Wie wil hier nou niet wonen?

Voor de appartementen is vooral belangstelling van stellen zonder de kinderen en singles. De woningen vallen vooral in de smaak bij gezinnen met jonge of oudere kinderen. Heel divers dus en dat gaat straks zorgen voor een fijn woonsfeertje.

Dit is wat de belangstellenden aanspreekt

Wat de belangstellenden het meest trekt is de grootte van de huizen en de wijze waarop een stuk industrieel erfgoed op een moderne manier zijn weg terugvindt in de architectuur en bijvoorbeeld de keuze van materialen. “Dit is zeker geen standaard nieuwbouwplan. Het is een heel specifiek project op een unieke locatie.”

Save the date! Datum start verkoop bekend

Bent u inmiddels ook zo enthousiast geworden over wonen op Van Drunen? Dan hebben wij goed nieuws! Zaterdag 29 september start de verkoop. Van 11.00 tot 15.00 uur nodigen wij alle belangstellenden uit om meer te weten te komen over het plan, de woningen en de appartementen. Het complete team is aanwezig en de informatiebrochure met prijslijst ligt klaar. Het evenement vindt uiteraard plaats op de locatie zelf zodat u echt een complete indruk krijgt. Zorg dat u staat ingeschreven als belangstellende, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging.

Tot dan!