Terug naar alle nieuwsberichten

De bouw is in volle gang

16 september 2019
share

De bouw op Van Drunen is inmiddels in volle gang. Met Van Drunen verdwijnt het rauwe randje van de gelijknamige scheepswerf, maar ook weer niet helemaal. In de architectuur en de details van de woningen komt het industriële en nautische karakter van de omgeving terug. De bouw is gestart. Er zijn nog woningen beschikbaar.

Nieuwbouwproject Van Drunen bestaat uit 17 gezinswoningen en 11 appartementen, waarvan 2 penthouses. Alle appartementen hebben een buitenruimte met uitzicht op het water. Bijzonder aan de andere woningen zijn onder meer de gevelvullende raampartijen met openslaande deuren naar de tuinen. Kenmerkend voor het project is daarnaast de steiger, van waaraf je met je bootje zo het Markermeer op (of Edam in) vaart. Er zijn nog woningen te koop in Van Drunen, zowel appartementen als gezinswoningen.

De prijzen beginnen bij € 249.000 euro (v.o.n.).  Hieronder een korte samenvatting daarvan:

  • Twee- en driekamerappartementen met woonoppervlaktes van 61 tot 97 vierkante meter. Prijzen van € 249.000 tot € 439.000 euro (v.o.n.).
  • Penthouse, met woonoppervlak van 138 vierkante meter. Prijs: € 657.500 euro (v.o.n.).
  • Gezinswoningen (geschakeld) met vijf kamers en woonoppervlaktes van 196 vierkante meter. Prijzen vanaf € 592.500 euro (v.o.n.).
  • Vrijstaand huis met vijf kamers en woonoppervlakte van 196 vierkante meter. Prijs: € 675.000 euro (v.o.n.).
  • Hoekwoningen met drie kamers en woonoppervlaktes van 89 vierkante meter. Prijzen: € 309.000 euro (v.o.n.).

Met zijn prachtige historische centrum steelt Edam je hart binnen een seconde. Talrijke fraaie monumenten, karakteristieke grachten en knusse straatjes bepalen het gezicht. Niet voor niets wordt de stad ook wel ‘klein Amsterdam’ genoemd. Maar niet alleen de historische aanblik, ook de vele voorzieningen en natuurlijk de inwoners geven Edam sfeer. Je vindt in Edam volop horecagelegenheden mét terrassen, leuke winkels en goede speciaalzaken. Al dat moois ligt op loop- en fietsafstand van Van Drunen. Ook het sfeervolle Volendam en het schitterende Monnikendam zijn prima aan te fietsen. Amsterdam ligt op een kwartier met de auto.