Locatie Van Drunen Edam

Onder de rook van Amsterdam ligt de onontdekte parel Edam. Een rijke historie, het heerlijke buitenleven, watersportmogelijkheden en cultuur vinden hier elkaar. Niet voor niets wordt het stadje ‘Klein Amsterdam’ genoemd. Ontdek de charme van Edam en laat u verleiden door Van Drunen.

share

Edam steelt uw hart in een seconde

Edam heeft een prachtig historisch centrum. En het fijne is, vanaf Van Drunen loopt of fietst u er zo naartoe. De vele monumenten, grachten en leuke straatjes bepalen het gezicht. De voorzieningen en mensen geven Edam sfeer. Er zijn volop horecagelegenheden mét terrassen, leuke winkels en goede speciaalzaken. Met recht een stad, maar dan prettig kleinschalig.

Het goede leven leeft u in Edam

Edam leeft volop. U kunt er uitgebreid dineren en u culinair laten verwennen, met de hele familie neerstrijken bij een gezellige pizzeria, lunchen op het terras en in de winter genieten van een drankje en goede muziek in de beroemde jazzhal. Wandel lekker rond en ontdek zelf hoe ontzettend leuk ‘Klein Amsterdam’ is.

Ook op recreatie- en sportgebied zal Edam u niet teleurstellen

Praktisch naast Van Drunen treft u diverse sportverenigingen en vanzelfsprekend zijn er volop mogelijkheden tot watersport. Op een mooie zomerdag is het Parkbad met strand aan het Markermeer een aanrader. En wilt u lekker wandelen in het groen? Tussen Edam en Volendam is een gevarieerd natuurpark aangelegd.

Prachtig wonen in Edam

  • Omgeving Edam

En zo komt u thuis in Edam

Nieuwbouwplan Van Drunen wordt gebouwd aan ‘t Oorgat, op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte. De schitterende appartementen in de Urban Villa en ruime geschakelde woningen aan het water hebben volop parkeergelegenheid en een heerlijk vrij uitzicht op het water. Met het sloepje voor de deur vaart u zo het gezellige centrum van Edam in. Of passeer de sluis en vaar het Markermeer op.

Contactpersonen

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen.